Trodde jag hade koll på tekniken

Som man så känns det ju som att man bör kunna hantera alla ”manliga prylar som går att sätta en kontakt i väggen med”, och jag trodde att jag hade hyfsad koll. Men det hade jag ju tydligen inte.

känner mig dumSå idag ska jag bjuda på mig själv. Mr Åkesson hade gett sig ut för att köpa en Apple-tv och hade ju läst på allt möjligt som bara går att läsa på om denna magiska maskin. Men vad händer, hur jag än beter mig så är bilen oskarp. Spelar ingen roll vad jag gör. Så till slut så fick jag faktiskt ringa support för jag håll på att bli galen. Vi höll på en bra stund och medan den stackars killen i andra änden försöker leta fram felet så ser jag att det är en skyddsfilm över skärmen…..

Japp kände mig otroligt korkad och väldigt omanlig på precis alla vis, men killen på supporten bara skrattade och sa att det kan hända vem som helst. Jag är kanske inte så säker på det men jag kan i alla fall varmt rekommendera dem om du kör fast med dina tekniska prylar. Läs mer om det här om du är intresserad.

Så då jag har bjudit på mig lite idag 😀

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s